Weeping Willows frossa

189858-146Karin
189858-143189858-145
189858-144189858-147
Lite småblåsigt, men alldeles underbart. Vad annars kan man säga om en helkväll med Weeping Willows utomhus i kvällssolen? Det var precis vad Karin och jag fick igår kväll - bra musik, god mat och väldigt trevligt!

Jag och geografi

Ibland är det tur att man dubbelkollar. Planeringen pågår för fullt inför höstens USA-resa, där det bland annat ska bli ett stopp hos mina släktingar i Arizona. Av någon anledning, trots att jag skickat både brev och julkort till deras adress, fick jag för mig att de bor i Tuscon i södra Arizona. När jag mejlade över resplanen fick jag ett lätt överraskat svar. De bor nämligen i Tempe i norra Arizona. Men mitt misstag var i alla fall positivt. Nu tjänar vi några mil från San Diego - och närmare 20 mil på resan till Grand Canyon! Fast det är kanske tur att Karin kör idag när vi ska se Weeping Willows i Köping...

Första bokningen klar

8 september flyger vi till USA. Första anhalt blir San Francisco och igår blev det klart med hotell. VI ska bo fem nätter på Union Square Hotel högst upp på Powell Street. Spårvagnarna går precis utanför och det är nära till det mesta. Blir nog en bra start på semestern!