Coyote, räv och många tallar

189858-289
Vi har nu lämnat Las Vegas och kört norrut. Efter flera mil av öken, och därefter slingrande vägar, kom vi till Yosemite National Park på torsdagen. I höjd med Sierra Mountains såg vi dessutom en coyote sittandes vid vägkanten, stilla tittandes mot oss. Tyvärr hann jag dock inte släppa ratten och ta kameran.

Yosemite var mäktigt, men betyligt större än beräknat. Vi svängde in via den norra porten, vilket innebar att vi fick åka runt hela parken innan vi kom på rätt väg mot hotellet. Kvällen kom snabbt, och i mörkret på de slingrande vägarna såg vi en räv som stillsamt mumsade på något gott. Tio timmar efter start var vi framme vid vårt hotell, trötta och hungriga. Det var därför inte helt fel när vi blev uppgraderade kostnadsfritt, från vårt rum till hotellets bästa svit. Nu har vi en mindre lägenhet med vardagsrum, öppen spis, jacuzzi, klädkammare och två balkonger. En bra avslutning på en lång resdag!

Några dagar kvar...

189858-287
Vi har ett par dagar kvar i Las Vegas innan vi fortsätter norrut på torsdag till Yosemite National Park. Bloggen kommer med stor sannolikhet inte att uppdateras förrän vi befinner oss på vårt hotell mitt i björnskogarna. På bilden ser ni i alla fall bilteamet, chaufför och assistent, något mindre solbrända vid den röda lilla bilen som tagit oss igenom tre delstater.