Må bra dag i regnet

Idag var jag ner och gjorde lite ärenden på stan. När jag är klar och på väg till bilen ser jag i ögonvrån in i skyltfönstret till en väskbutik. Jag anar en röd prislapp på en väska som jag har suktat efter sedan i höstas. Tar ett snabbt beslut, går in - och mycket riktigt så är den precis nedsänkt. En riktigt snygg, klassisk Calvin Klein väska. Jag var ju bara tvungen att köpa den. Presenter till sig själv är alltid bra. Sedan gick jag vidare två butiker för att lite snabbt kolla efter ett par svarta långbyxor. Jag gjorde samma försök för någon månad sedan, men då passade ingenting. Nu inte bara passade första paret, jag fick dessutom gå ner en storlek. Glad som jag blev fick även en ny topp och en kofta komma med i påsen. Farligt farligt, men härligt härligt...

Turkos, valnöt och vitt

Om en vecka är köket borta. Hantverkarna kommer på måndag och då startar kaoset. Jag ser dock ljuset i tunneln. Tapeterna är beställda, alldeles för dyra på metervara, golvet och alla skåp väntar i garaget. Till valnöt, skiffer och granit kommer det att bli ljusa väggar med vitt och en fondvägg över trappan i skimrande turkos. När allt är på plats väntar nästa projekt - tvätta och måla alla trappsteg. Men det verkade inte så krångligt så det får bli mitt och de svartvita grabbarnas vårprojekt!

Bland vargar i stormen

189858-351189858-352
Igår åkte Karin och jag till Kolmården för att gå in i varghägnet. Lagom till dess att vi kom fram till parkeringen tog stormen en paus, himlen sprack upp och det blev riktigt skönt ute med sol och blå himmel. Vi passerade slussarna och så stod vi där, inne bland vargarna som hälsade på oss med glada svansar och blöta nosar. En riktigt häftig upplevelse!