En solig sommarkväll med Kent


I matchande svarta Converse intog jag och Karin Zinkensdamm i Stockholm för konsert med Thåström och Kent. Förutom härlig musik i sommarkvällen fick vi även se Anders Hernestam från Weeping Willows (yey!) samt en ytterst överförfriskad Joakim Nätterqvist, mer känd som Arn. Han stod och diggade på vipläktaren, dansade - och satte plötsligt full fart fram mot scenen med armarna i vädret. En på flera sätt underhållande kväll alltså.

Design för katter


Nu har jag varit hemma ett par dagar. Med i packningen från resan kom, förutom champagnen, även en mysig kattmatskål från Alessi. Har matte nytt i köket ska ju även katterna få lite design.

Hett men härligtNu har vi varit två dagar i ett riktigt varmt Paris. Idag visade termometern i bilen att det var 35 grader utanför rutorna. Pust!

Igår anlände vi till Paris efter lunch, tog oss till Eiffeltornet och sedan blev det en tur på Seine. Kvällen avslutades med en lång promenad från Triumfbågen upp till Louvren och vidare mot Notre Dam och de latinska kvarteren där vi åt middag.

Imorse ringde klockan tidigt för avfärd mot Versailles. Det var en upplevelse att äntligen komma tid och se Spegelsalen, trädgårdarna och Marie Antoinettes eget slott och park. Varmt var det, men det var det värt!