Förvirrat galna - men mjuka


Häromdagen tog Cissi och jag en tur på stan och hamnade på den lätt beroendeframkallande butiken Village. Direkt fastnade mina ögon på dem här kuddarna. Mönstret är väldigt naivt fulsnyggt, riktigt läckert och lite udda. Nu ligger två stycken hemma i tv-soffan och väntar på regniga dagar!

Framsidans förvandling


Min trädgård är vild. Otjämjd. Helt galen. Framsidan klipptes ner ordentligt för mindre än ett år sedan, men eftersom precis allt är planterat på en ganska kompakt yta, och det är många olika sorter, är det nu en djungel som skymmer huset. Idag kommer därför en grävskopa och två killar för att rensa, forsla bort och snygga till allt. Två dagar ska det ta, och sedan blir det gräs. Rent, snyggt och lättskött. Det ska bli riktigt skönt!

Småmysigt utan att tänka

Igår var jag på bio tillsammans med Cissi och Desiree. Filmen för kvällen var Patrik 1,5. En ganska småmysig, om än enkel, historia. Några skatt, lite leenden och framför allt helt okomplicerat. Kan rekommenderas, men ha inte för höga krav på mästerverk. Bara en lite lagom, svensk må bra film alltså!