Hembesök med mersmak


Med två matglada svartvita i huset går det en del mat och kattsand. Att få det direkt till dörren är ju inte så dumt och därför testade vi att beställa från Husse. Du fyller i din order på nätet och så kommer de hem och levererar. Vi testade torrfoder light, kattsand, lite blötmat och godis, och det verkade inte vara något fel alls på smaken. Dessutom är det alltid trevligt med rengjord låda som luktar svagt av såpa och ett rensopat golv. Man får njuta så länge det varar!

Med regnblöta tår och sommarkvällI helgen var jag på årets version av Kopparträffen, en trevlig tillställning för motorcyklister i Falun. Färden upp blev dock allt annat än trevlig. Halvvägs upp, precis efter Avesta, öppnade sig himlen. Kolsvart, regnblöt asfalt, dålig sikt och plaskiga skor är ingen höjdare. Väl framme var jag blöt in i skinnet, men jag var i alla fall hel.

Fredag kväll var det dags för grillning i trevligt sällskap. Under kvällen avnjöts god mat och en bamseflaska, en och en halv liter, Zlatopramen. Med mera, med mera... Sedan blev det cykelfärd till träffen och fest halva natten. Trevligt!

På lördagen kollade vi in kortegen. Och man får en del nya idéer. Jag såg i alla fall två hundar på bensintankar. Kanske vore något för de svartvita två... Eller inte...