Nu är vintern slut!


Årets Valborg blev en turné till tre olika brasor - Djäkneberget, Hamre och till sist Anundshög. Ett par regndroppar gjorde sällskap, men vad gör det efter årets första mc-tur, grillning och många plusgrader. Och imorgon är det 1 maj och då måste det ju bara vara vår!

Lite vårnytt är lycka


I mitt badrumsskåp står nu Gap's parfym Mandarin Jasmin och Victoria Secret's bodybutter Strawberries and Champagne. Riktiga vårkänslor båda två. Parfymen är i och för sig ganska enkel, men en bra vardagsdoft för min del och väldigt prisvärd. Och så lite till kroppen med doft av jordgubb, hyacint, svarta vinbär, vita liljor och sandelträd. Nu är det vår!

Två timmar med svett och skratt


Igår körde jag ett förlängt kombipass skivstång/spinning. Det kunde ju kanske behövas efter helgens synder, plus att det kändes som en rolig utmaning. Istället för 90 minuter var det 110 minuter, med cirka trekvart skivstång och en timme med spinning i fullt ös. Till skillnad från vanliga spinningpass behövde vi ju ingen uppvärmning så det var direkt på ett förlängt konditionsblock. Svettigt, men väldigt roligt. Förhoppningsvis kommer det fler sådana pass framöver!