Ute på äventyr


Nu har jag precis kommit in på kontoret och ska snart rusa till tåget efter en intressant dag för alla nyanställda. Efter massor av information på förmiddagen fick vi hoppa in i en buss för god lunch och rundtur i kommunen. Bland annat fick vi dricka brunn och besöka Sala Silvergruva innan vi avslutade vid Aguelimuseet. Det kändes riktigt roligt att få en sådan bra start på nya jobbet, och dessutom väldigt intressant med massor av information.

Nej nu måste jag rusa till tåget. Så är en pendlares vardag!

Lidingö Tjejlopp - Check!Nu har jag landat hemma efter en spännande dag med Lidingö Tjejlopp. Det var kallt som sjutton när vi klev ur bilen vid Ropsten och tog shuttlebussen mot Lidingö, men som tur var kom solen fram lagom till start. 14.10 gick min start, och jag satte fart mot Aborrbacken och de andra utmaningarna. Och visst var backen brant, och när jag trodde att den var slut kom lite till, och så lite till igen. För att snart mötas av en ny backe.

Men - en timme och femton minuter efter start kom jag i mål efter ett härligt upplopp med kraft kvar i benen. Visst backarna var tuffa, men det var överlag en riktigt härlig bana. Nästan så man får mersmak... Men nu först väntar skidåkning!