Nyårshälsning


Vill bara passa på att önska er alla ett gott nytt år! Det är inte säkert att jag kommer att hinna blogga mer innan det är januari. I eftermiddag ska jag börja med nyårsmaten. Planen är att få klart dessert och tillbehören till varmrätten idag, för att fokusera på de fyra varianterna av förrätter imorgon.

Jag gör både en variant med kött och en utan, därför blir det lite extra. Men det är bara roligt! Bordet ska få en ren duk, silverbetsticken ska putsas för att bli fina och blommorna ska fixas till dekoration. Vi ses på andra sidan!

Vad som komma skall


Som jag har nämnt några gånger är det nu dags för omstart för min del. Jag kommer att återgå till Viktväktarnas program, något jag vet passar mig och fungerar i vardagen. Det gäller att äta lite av allt, och lagom. Att strypa kolhydraterna är ingenting för mig. Jag har testat, och det resulterade endast i dåligt humör och ingen ork under träningen. Det är inte så roligt att bli svimfärdig och tappa all kraft mitt under ett pass kan jag säga.

Egentligen startar jag ju på söndag, både med kost och med utmaningen vad gäller träning. Men eftersom jag ska på mitt första VV-möte på måndag behövde jag starta kontot nu för att ha betalningen klar. Och då var det ju lika bra att köra igång. Visst, maten i helgen blir ju inte den bästa, men då ser jag i alla fall vad jag stoppar i mig. Det gäller ju att tänka positivt, eller hur?!

För ett år sedan...


En kompis till mig ska låna mina skidor för att köra klassikern. Då slog det mig. Det är exakt ett år sedan dessa bilder togs, 2 januari 2011. Då var det uppladdning inför sista deltävlingen i Tjejklassikern och snö. Massor av snö. Nu är det mest bara regn, blåst och rusk. Nästan så att man längtar efter lite vitt..!