Utmaning för januari


Bild: runnersworld.se
För ett par veckor sedan läste jag i Runner's World om deras utmaning för det nya året. Det låter perfekt för min del, eftersom jag ändå har planerat för en liten omstart just den 1 januari.

Hur går Nyårslöftet 2012 till?
Att delta i "Nyårslöftet 2012" innebär helt enkelt någon form av träning, varje dag i januari. Du väljer själv formen (även om vi naturligtvis rekommenderar löpning). Det enda kriteriet är att du ska göra det ombytt, i träningskläder. Vi börjar förstås redan dagen efter nyårsafton (vilket troligtvis betyder att få av er kommer att starta utmaningen med ett långpass...).
 

Vad har jag att vinna på att delta i Nyårslöftet 2012?
Förutom det uppenbara fördelen av att få en kanonstart på det nya året med hjälp av bra träningsvanor kommer vi även att utse en favoritdeltagare varje dag under januari 2012 bland alla som fortsätter att hålla nyårlöftet. Våra favoriter presenteras i samband med att vårt nyhetsbrev som går ut varje torsdag. Varje favoritdeltagare får en löparrelaterat produkt från Asics (bland annat från deras kollektion för
Asics Stockholm Marathon) som kommer hjälpa till att hålla träningshumöret uppe långt bortom vintermörkret. 

Visst låter det roligt? En liten morot för att ta sig ut, och en utmaning är alltid skoj. Vi får se hur det går. Om ett par veckor kör vi!

Kommentera här: