En syndfull men härlig helg


Sista helgen i februari blev allt annat än nyttig, men väldigt trevligt. Den började med en tågresa från jobbet till Stockholm i fredags. Jag hade bokat första klass eftersom det blev billigare än att åka andra klass, och det var riktigt skönt att få landa i en bred stol med en gratis kopp kaffe. Jag hade med Keso mellis som jag skrev om tidigare, och det var helt okej men inte värt pengarna. Under resan läste jag senaste boken av en av mina favoritförfattare, Låt de gamla drömmarna dö av John Ajvide Lindqvist. Helt underbar. Läs den.

Framåt halv sju mötte jag upp Tess för middag på Duvel Cafe. Vi åt fantastiskt goda musslor och delade en flaska vin, men jösses så trött jag blev. Det blev tåget hem redan klockan 22 istället för halv tolv, några kapitel till i min bok och sedan en god natts sömn.

I lördags hann vi med en tur på stan och schlagerkväll med Belinda, Eric och Freya. Och på söndagen en utflykt som sagt. Sammantaget en härlig helg, men alldeles för stort plus på matkontot. Men men. Nu är det måndag och dags att ta tag i livet igen. Det är inte långt kvar till påsk...

Lite vintershopping mot vårBilder lager157.com
Söndagen spenderades på utflykt. Första stoppet blev mc-mässa på Carlbarks i Kumla. Det är ju nästan vår och snart, snart kan lilla motorcykeln få ut och lufta sig igen. Jag höll dock hårt i plånboken, se men inte röra.

Efter lite lunch gjorde vi ett snabbt stopp på Lager 157 i Örebro. Det är absolut inte den bästa butiken i kedjan, men när man passerar så kan man ju stanna en stund, eller hur? Affären i Örebro är av sorten basic, alltså lite mindre yta och sortiment. Men jag ska inte klaga. Här är bilder på några av mina fynd. En marinblå stickad tröja, och två av de totalt fyra toppar som följde med hem. Jag hade ju faktiskt rensat garderoben ordentligt för någon vecka sedan, och den kan ju inte vara luftig för länge..!

Ljuspunkter i 24 minus


Termometern ute visar minus 24 grader. Helt galet. Därför var det extra skönt med lite spa igår. Massage och varmt kurbad med kamomill, dessutom för halva priset. Helt perfekt tycker jag.

Torsdagen började med en tur till Friskis och löpbandet. 07 körde jag igång och det blev drygt fem kilometer innan det var dags att sätta fart mot jobbet. Tack Partypinglan för inspirationen. Den här veckan och kommande är full med roliga saker på kvällstid, så därför är det perfekt att utnyttja tiden på morgonen. Det gäller bara att se möjligheterna.

På bilden ser ni Kesos nya mellis. Jag såg reklam för det redan i höstas, men först nu har den landat i butik. Det blir perfekt för mig imorgon efter en stressig dag på jobbet på väg mot en trevlig kväll i Stockholm!