En bra träningsvecka

Den här veckan har det fungerat fint med träning. Visst är jag lite stel fortfarande i benen efter milen i onsdags, men så går det när man knappt har varit ut i spåret under säsongen. Så här ser min träningsvecka ut:

Måndag: Morgonträning spinning, eget pass
Tisdag: Testade vattenaerobics
Onsdag: Blodomloppet tio kilometer
Torsdag: Spinning, eget pass
Fredag: Cirkelgym, morgonträning
 
Nu ska jag unna mig lite trevligt after work med mina nya kollegor, ta ett glas vin eller två och äta gott. För det är jag värd!

Underbar tävling att vinna


Bild: Groupon.se
Just nu har Finest och Groupon en helt underbar tävling, en chans att vinna 2000 kronor att använda fritt just på Groupon. Jag har handlat där flera gånger, och det har blivit allt från kattborstar till lyxmiddagar och herrgårdsövernattningar till fantastiska priser. Groupon är alltså en sida som har upplevelser och produkter till kampanjpris under några timmar, och ibland bara ett visst antal deals per kampanj. Allt med stor chans till fynd.

Tävlingen då? Jo, man ska motivera sin drömdeal, den kampanj man bara inte skulle kunna motstå. Och för min del nu vore det en härlig vinterresa, kanske i januari efter alla julhelger. Gärna allt i ett, med flyg och boende klart. Smidigt och enkelt. En mysig och varm plats med pool, avkoppling och gärna några häftiga upplevelser nära. Eller ett fantastiskt skönt hotell i solen dit man tar sig på ett smidigt sätt. Då skulle jag nappa direkt!