Mums till lördag


Nu har jag varit och handlat skumpa. Mumsig Pol Roger, en halvflaska, fick det bli. Vi ska fira att hantverkarna äntligen är klara med tvättstugan så på lördag blir det trerätters och champagne. Menyn ser ut som följer:

Skagentoas på surdegsbröd
Ekologisk oxfilé med hemvispat aromsmör och bakpotatis
Chokladmoussebakelse

Det är nog tur att jag eventuellt kommer att få sex timmars spinning på söndag. Föreningen har Vasaloppsspinn, en hel jympasal med cyklar och så Vasaloppet på storbild. Jag ska vara med och köra första blocket klockan 08.00 när starten går, och har jag tur får jag en cykel hela vägen till mål klockan 13.00. Och på kvällen har jag ju mitt vanliga pass..!

Hudvårdskväll med guldkant

Nu har jag precis städat undan och landat med en svartvit i sängen. Ikväll har jag varit värdinna för en hudvårdsklass. En kompis kom och visade produkter, och alla vi tre runt bordet fick testa på oss själva. Allt avslutades med tjejsnack och kycklingsallad. Riktigt trevligt. Dessutom fick jag ett helt fantastiskt set till händerna för att jag fixade kvällen. Det är tre delar - bivaxkräm, scrub och återfuktare - och det är riktigt bra. Dessutom hade Cecilia med sig underbara, vita tulpaner. Stort tack alla!