Trångt plaskande till levande ljus

Igår kväll åkte jag med en kompis till simhallen för att simma lite. Det var kandelabersim, vilket innebär att det är levande ljus vid bassängkanten, nedsläckt belysning och musik i högtalarna. Dessutom är det inga barn så man kan ju tro att det skulle vara lugnt. Men icke.

De hade släppt in väldigt mycket folk. Enligt badvakterna var det ett 50-tal som simmade i de tre olika banorna. Desutom simmade flera inte bara två i bredd, utan tre och tre. Det var ungefär som att hamna bakom en lastbil på en slingrig skogsväg, bara att lägga sig där bakom och vänta in bättre tider.

Visst, lite skönt var det, men vi nöjde oss med en dryg timmes simning. Det fick bli en tur i bastun istället. Och när jag kom hem fixade jag en god smoothie på yoghurt och fryst bärmix. Mums!

Redo för veckan


Lite ljus bild, men det här har jag ägnat kvällen åt sedan jag kom hem. Starka färsbiffar med ajvar relish, en omgång mumsig moussaka och så spaghetti med köttfärssås. Nu är jag redo för sena dagar och matlådorna är glada. Dags att ge sig av till simhallen och köra några längder!

Detaljerna som gör det


Här kommer några fler bilder från hotellet vi bodde på i helgen. Jag gillar verkligen deras hissar. De har olika teman i varje - pop, rock, jazz och så vidare. Dessutom är det små detaljer som gör det där lilla extra. I jazzhissen hänger det exempelvis en saxofon, och i pophissen finns en discokula. Och så musik givetvis.

Alla rum har olika kända inredare. Vi bodde högt upp på våning nio, med danska designmöbler. Faktiskt riktigt roligt!