Glädje i postlådan


Titta vilken fin överraskning som väntade i brevlådan när jag kom hem. Det är en god vän som gratulerade till mitt nya jobb med massor av smått och gott. Hon är bra på gott och blandat, och inte var det sämre den här gången. Choklad- och lermask till ansiktet, mandelägg, läppbalsam med frukt, små katter, blomsterfrön och en överstrykningspenna. Stort tack! Det var en perfekt start på helgen!

Straffet av att synda


Nu har jag haft ett par riktigt mumsiga kvällar. I tisdags träffade jag en kompis i Stockholm. Vi inledde med rosé i solen på Medis, och sedan gick vi till en riktigt trevlig thairestaurang, Wok Mee. Jag åt en fantastisk vitlöksbiff med färska grönsaker, vitlöksnaan och ett par glas rött. Mums.

Igår var det dags för ännu en trevlig kväll. Vi möttes upp fyra tjejer för tapas och cola light. Goda ostar, inlagda grönsaker, kycklingspett...

Inte konstigt att vågen slog bakut imorse. Nu blir det träningspass varje dag fram till måndag, och vettig mat på tallriken. Men det är ju trevligt att umgås!

Påskrivet och klart!


Dags att avslöja min lilla hemlis. Jag har fått nytt jobb! Klockan 08 imorse skrev jag under pappret så nu är det officiellt. Jag börjar först den 25 juli, men det ska i alla fall bli väldigt spännande och roligt. Plus att jag nu får en kvart till jobbet oavsett om jag tar buss eller cykel. Tänk så mycket vardagsmotion det kan bli!