Jag har vunnit!


För en liten stund sedan ringde telefonen och berättade att jag har vunnit! I helgen var vi på flytande båtmässa, och då passade jag på att gissa antalet godisbönor i en glasburk. Nu hade de kontrollräknat fem gånger, och jag hade på pricken rätt, 371 små godisar var det i burken.

Vinsten är en härlig middag för två genom Svenska Kulturpärlor. Nu är det bara att välja om vi vill till Dufweholms herrgård, Gripsholms värdshus eller Södertuna slott och när vi vill åka dit. Glad!

En bit på väg!

Förra veckan var full med synder och trevligeter. Därför var det lite nervöst att hoppa upp på vågen imorse, men det gick ju bra! Minus ett kilo och nu har jag passerat fem procent viktminskning. Nu gäller det bara att fortsätta. Men lite god frukost måste man ju ha...!

Middagsinspiration!

Nu har jag landat i soffan efter kvällens middag. Jag fick bra med hjälp också av de svartvita. De både provsmakade och höll koll på spisen.
Dagens middag blev en enkel torsk i ugn med färsk spenat, sockerärter, dillsås och lök. Till det färskpotatis, sallad och ett glas mjölk. Dessutom fick den några nyskalade räkor över sig när den var klar i ugnen. Det beöver inte vara svårare än så!