Smygtitt!

Fick just ett mms hemifrån. Kaklet har kommit på plats under dagen. Och det blir nog riktigt, riktigt bra det här. Även om det blev ett par lådor över. Eftersom kaklet är handmålat är varje parti unikt, och dessutom är det ju en bit till Göteborg om man skulle behövt hämta mer, så jag beställde lite extra. Nu ska jag ägna helgen åt att behandla betongen innan plattorna kan fogas. Fler bilder kommer!

Första punkten på listan - check!

Kvart i åtta imorse prickade jag av första punkten på morgondagens lista. Jag tog mig ner till HM:s morgonshopping för medlemmar med 20 procent i hela butiken. Med mig hem fick jag ett par nya, fina byxor i en storlek mindre. De är grårutiga, med en liten detalj i tyget i rosa. Dessutom köpte jag två fina ljus för en tjuga och strumpbyxor. De har faktiskt riktigt bra sådana, och till bra pris.
 
Idag är det även premiär för min nya jacka. Eller ny och ny. Jag köpte den ju förra vintern, men då blev det aldrig tillräckligt kallt. Nu när det är vitt ute och det ska bli tio minus så var det lika bra att passa på.
 
Jag måste även tipsa er att spana in Carros blogg. Blev så inspirerad inför helgens stora brödbak. Mums!

Full fart helg!

Tiden bara rusar och inte hinner jag med bloggen heller. Ikväll är det kurs på Friskis i tre och en halv timme. Därefter sova och så är det fredag igen. Planen för helgen är:
 
Fredag kväll: Indisk middag och show med Jonas Gardell.
Lördag: Baka pumpabräck, filmjölkslimpa, saffransbullar med mandelmassa och lussekatter. Shoppa byxor som sitter lite bättre än de som blivit för stora. En tur till Maxi. 100 minuter spinning med pulsklocka. Byta batterier i brandvarnare (som har legat nermonterade alldeles för länge). Helst rensa lite mer i garderoberna. Julpynta. Landa i soffan med katterna och en film.
Söndag: Julmarknadsturné med en god vän.
 
Ha en härlig helg allihopa och glöm inte mössan i minusgraderna. Förhoppningsvis hörs vi någon gång innan det är måndag igen!