Lyckat middagsexperiment

Ikväll testade jag ett recept från Viktväktarna. En riktigt smaskig tacopaj blev det. Jag var lite skeptisk först med tanke på den annorlunda pajdegen, med bakpulver, men det blev inte alls dumt. Dessutom hade jag i ett ägg i smeten för att få lite stadga. Och förutom middag har jag nu tre lunchlådor redo i frysen!

Full fart framåt!

Så här urtjusig var jag igår efter dubbelpass HIT, högintensiv träning, och cirkelgym. 120 svettiga minuter. Lagom rosig och fin, men riktigt skoj var det.

Jag började med HIT, där man jobbar högintensivt på max i fyra zoner. Det är fyra minuter i varje zon, och man loopar alla övningar så många varv som möjligt. Kvällens övningar var:

Zon 1: upphopp på låda, mountain climbs, kettle bell swings
Zon 2: skivstångsrodd 25 kilo x 8, burpeehopp, russian twist x 12
Zon 3: vindrutetorkare x 8, push press 30 kilo, planka med klättrande armar x 12
Zon 4: liggande armdrag, roterande utfall och smala armhävningar på boll
 
Efter det att alla zoner var klara avslutade vi med fem minuter idiotövning - max antal först armhävningar, sedan situps och sist utfall. Härligt värre, och så gick jag direkt vidare till cirkelgymmet. 20-talet stationer och två varv, full fart. Och jag kan säga att mina ben var lite skakiga när jag kom till den sista benövningen. Glad och nöjd avslutade jag kvällen med en rejäl kycklingsallad och veckans avsnitt av Game of Thrones. För det var jag värd!

Hur svårt kan det vara

I helgen var jag på mc-mässan i Älvsjö. Alltid lika skoj att titta, känna och klämma lite, men det finns ju aldrig något vettigt att äta! Vi gick på mässan från de öppnade klockan 10 fram till stängning framåt 17, och givetvis blir man hungrig under dagen.
 
Första matstället - sushi. Det skulle kunna funka, men färdiga sushilådor i plasttråg och bara tre variationer av bitar, där mina rullar inte fanns med, lockade inte. Nästa stället. Mackor med kladdiga röror, bakelser, kakor. Till slut fick det bli hamburgare. Med pommes eftersom morötterna var slut. Hur svårt skulle det vara att laga lite enkel, rejäl mat så man blir mätt, men utan att känna sig som en ballong hela eftermiddagen?!