Underbar kväll på Fårö

Här är ett riktigt guldställe om ni har vägarna förbi Fårö i sommar. VI bodde en natt på Slow Train, ett väldigt speciellt pensionat där tiden stått stilla. Fantastisk frukost, härlig atmosfär och granne med Kutens Bensin.
 
Det är inte fel att sitta en ljummen sommarkväll med en kall, fransk cider, njuta av en god crepes och en fantastisk utsikt. Allt omgivet av gamla bilar, nostalgi och mycket 50-tal. Vi avslutade med middag på deras Bistro Albatross. Tre fantastiska rätter, havet som granne och lite vin. Helt underbart!

Oj så skoj!

Hemma igen, fler inlägg om resan kommer. Men först var jag tvungen att ta tag i sommarens synder. Många synder som syns på vägen och känns i spegeln. Nåväl. Varför då inte kicka igång med lite cirkelfys?
 
Ikväll var det jubileumspass så discokula på. Vi körde i lag. Tio stationer, två övningar på varje. 30 sekunder teknik, 30 sekunder ös. Två minuter totalt sedan vidare.
 
Tungt, svettigt och så skoj. Jag tog mig friheten att låna en bild från passet. Jag står där långt bak, på andra sidan. 

Frukost med guldkant

Frukost är gott. Och när man möts av det här frukostbordet blir det ännu bättre. Lite 50-talsmusik i bakgrunden. Underbar yoghurt med kardemumma och hallon. Hoppas att ni också har en bra torsdag!