En perfekt onsdagsmiddag

Att träffa en god vän. Njuta av moules frites. Avsluta med en creme brulee med syrlig citrongranite. Det blir inte mycket bättre än så!

En bil kommer lastad

I helgen blev det en tur till Ullared. Vi skulle bli fyra tjejer, men blev bara tre, som rullade ner under fredag förmiddag. Och tur var väl det med tanke på all packning.
 
Vi var i alla fall extremt morgonpigga på lördagen. Runt 05 vaknade vi i stugan, och halv sju hade vi städat ur och packat bilen. Vi fick ju i alla fall en väldigt bra parkering när vi var där strax innan de öppnade..!
 
Till skillnad från i höstas var det ganska så lugnt i butiken nu. Dessutom hade jag förberett med lista och inventerat vad jag egentligen behövde. Ganska så bra, om inte annat så för visakortet!

Dubbelt lördagsgott

Idag har jag både hunnit med semla och nytt recept på middagsmat. Koreansk bibimbap blev det, med massor av goda tillbehör. Högrevsgryta med muscovadosocker, sesamolja, japansk soja, risvinäger och annat gott. Syrade polkabetor med svarta och vita sesamfrön. Gurkkimchi med morot. Spenatsallad med sesam. Mums!