Lördag med bilsafari

I helgen har vi varit på äventyr. Vi skulle besöka en vän på andra sidan Mälaren, och googlade runt lite för att hitta något mer roligt att göra på vägen. På så vis hamnade vi på Kreativa Marknaden i Stallarholmen, en supermysig marknad med massor av fina saker. Givetvis blev det lite handlat, och mest blev det till lilla mannen. Allt av återanvända textilier i läckra mönster, och det blev totalt fyra dregglisar och ett par jeans med orangea detaljer som han växer i någon gång mot vintern. Dessutom fick han en barnbok med fina illustrationer.
 
Utflykten avslutades med god fika och trevligt sällskap hos min kompis. En riktigt mysig dag på vift helt enkelt!

Sim salabim nya kläder

Tisdag lunch startade vi med långpromenad i vit t-shirt och jeans. Vi gick fem kilometer och klarade oss från regnet. Lite mysigt fika med kollegor senare hade vi randiga kläder, inget lakan i vagnen och var nöjda och glada. Så det kan bli..!

John Blund i fel tidszon

Varför sova när mamma vill sova? Klockan 21 låg jag i sängen. Sedan var det mat- och blöjpaus med knappt två timmars mellanrum fram till 04. Jag ville ju bjuda på något extra nu när nätterna är så ljusa. På morgonkvisten fick jag äntligen komma upp i sängen och sov gott mot armen till efter nio. Sedan tyckte visst mamma att det var dags att göra något med den här dagen. Och nu har hon fått för sig att jag ska en tupplur. Våga vägra tupplur!