En alldeles vanlig måndag

Måndag morgon. Dagen började med en dusch efter present i pyjamasen. Efter frukost klädde vi på oss och tog en sväng till öppna förskolan med sångstund och trevligt sällskap. Dessutom skrev vi upp oss på kurs i babymassage nu under hösten. Kan bli lite skoj.
 
Framåt elva var det gnuggiga ögon så vi gick ut i solen och tog en rejäl promenad, alldeles lagom för att vakna hemma vid ytterdörren. Vad passar då bättre än några minuter i babygymmet, med bästa svartvita kattvakten som sällskap?! En alldeles lagom skön start på veckan helt enkelt!

Marknad med retrofynd

Sol och söndag. En perfekt dag för utflykt. Vi rullade iväg till Fiholm och fyndade både nytt och gammalt. Axel sov gott i friska luften, och jag passade på att shoppa lite bland borden. En mysig stol för 25 kronor, en anka från Brio för en tjuga och en bondgård med olika djur för ett par tior blev det. Inte alls dumt att fynda lite ibland!

Redo för bilen

I torsdags skulle det vara kampanjkväll på stans ena babybutik. Vi hade spanat in en bilstol och tänkte att vi åker till en av de andra butikerna och kollar hur den ser ut. Och då hade de kontrat med ännu bättre priser - och fler modeller! Bra för oss, och nu har vi en Britax Multitech som väntar om ett par månader. Provsutten och klar, även inte bältena är direkt fixade just här.
 
Och det var nog tur att vi köpte stolen där. Jag åkte ut själv med Axel till den andra butiken på kvällen - och det var total kaos. Sambon jobbade kväll och jag tänkte att jag tar mig dit och tittar efter en dyna till sittdelen som vi snart kan hämta. Det var 25 procent på valfri vara och det blir ju en del just på barnsaker. Jag kan säga att det blev in, ta dynan jag ville ha, försöka ta sig till kassan och betala. Ingen onödig shopping där inte. Men nu har vi både dyna och bilstol - och till riktigt bra priser!