Premiär på två hjul

Bättre sent än aldrig är nu cykelsadeln monterad. Jag har väntat på cykeln jag vann för en tid sedan, det känns bättre med fotbroms och tre växlar när man trampar för två, och sedan har det bara inte blivit av.
 
Med mindre än en månad till förisstart var det nu äntligen dags för en premiärtur. Inga problem alls, bara trist när cykeln stannar. Men det går ju i alla fall fort att ta sig till lekplatserna! 

Att leta en säng

Inte för att det är dags än på ett antal månader, men nu när vi har semester och tid har vi varit till stora varuhuset och rekat säng. Det är bra att ha lite tid och fundera, och med lite tur kanske det dyker upp en kampanj på vägen.
 
Efter tips tittade vi på en dagbädd som även går att bädda ut till dubbelsäng. Perfekt om man behöver krypa ner intill, eller som en extra gästsäng. Dock lutar det mer åt en växasäng. En klassisk växasäng, inte så hög och med lite kanter. Dessutom mysigt och ombonat, med möjlighet att växa allt eftersom. Det blir nog alldeles perfekt när det väl är dags!

15 månader stor

Nu är det semester här hemma. Vi har hunnit med en kryssning med farmor, och idag blev det en tur till Spånga för att träffa en liten kompis, bara några månader gammal. Mysigt! Och idag är ingen vanlig dag, och ingen vanlig måndag heller. Utan det firas 15 månader just denna dag.
 
Så här är det att vara 15 månader:
Full fart, ingen paus. Helst med extra superblixtläge.
Att gå är fegt. Det är roligare att springa.
Jag älskar att bada. Vilket är tur när jag även älskar sandlådan.
Vatten är för övrigt alltid skoj. Även i vattenkannor eller fågelbad.
Min garderob är ordentligt påfylld efter sommarens rea.
Ikväll åt jag fiskpinnar, pasta och remoulad. Att dippa mat är kul!
Katterna får fortfarande väldigt mycket motion. Och draghjälp i svansarna.
Jag kan sova hela nätter ibland, om jag vill.
Jag har slutat sova förmiddag och nöjer mig med en tupplur efter lunch.
Om en månad börjar jag förskolan. Stor kille!