På vift i Norrköping

Efter en kort liten biltur från Kolmården landade vi på vårt hotell i Norrköping. Vi hade bokat in oss på nya Comfort som öppnade i våras, och det var verkligen fint. Eftersom planen var att Axel skulle somna först och vi kunde sitta uppe en stund hade vi varsitt rum med anslutande dörr emellan. Först hade vi tittat på att bo på Vildmarkshotellet ute vid Kolmården, men då skulle vi få dela rum alla tre för dubbla priset. Det här blev alltså helt perfekt för oss.
 
Vi hade kollat upp middagsställe i förväg, Burger and Bangers. Riktigt gott och trevligt ställe med smaskiga hamburgare och tillbehör. Dessutom var det väldigt gott med en kall öl efter en heldag i värmen. Vår plan med att sitta uppe på kvällen med ett glas champagne blev dock omvandlad till en tidig kväll och sömn. 
 
Efter frukost packade vi ihop våra saker och promenerade mot Bamseutställningen på Arbetets museum. Den kan varmt rekommenderas! Victoriabåten blev en favorit direkt, med ratt att köra och rök ut ur skorstenen. Efter lunch och lite shopping satte vi oss i bilen och körde hemåt, glada men lite lagom trötta. 

Kommentera här: