Hemma sjuk

Givetvis måste vi hinna med lite förkylning innan vabruari är slut. Måndag och tisdag blev det en halv dag på jobbet och en halv dag hemma. Lite feber och mycket hosta, men det går ju att ha mysigt ändå. Och är man sjuk får man både äta hönökaka i sängen, vara ute i snön och mumsa tio plättar med hemkokt sylt. Det gäller att se det positivt - även om jag hoppas att vi klarar oss i alla fall till mars nu innan nästa bacill..!

Lördagsmys med bästa bilar

Tänk så många bilar det finns. Marmeladbilar och morotsbilar, träraketsbil och giraffambulans. Plus då rundbalspress, stegbrandbil och gruvtåg. Närmare 40 sidor med bilar. Helt perfekt en lördagskväll, i pyjamasen innan det är dags att sova.
 
Och boken är Carls Billexikon. Hur bra och kul som helst - i alla fall om man älskar allt som tutar och låter!

Myskväll och lite shopping

Varannan vecka är jag och lilla mannen ensamma om kvällarna när sambon jobbar sent. Jag rusar till jobbet vid 07 för att hinna gå i tid och hämta på föris och sedan somnar vi i en hög tillsammans efter mat och bad. För det mesta i alla fall. 
 
Igår tog jag bilen för vi skulle iväg och fixa lite. Vi hämtade ett par superfina turkosa Kavatsandaler, samma modell som vi körde i somras, knappt använda för 100 kronor. Plus ett paket med finaste sommarjackan. Klockan sprang iväg så istället för att hem och laga pasta plockade vi upp McDonlad's på vägen. Fyra nuggets och halva min pommes försvann, plus en glasspinne. Ett bad och lite film senare gjorde vi som vanligt. Somnade tillsammans i en hög, mätta och glada. Ikväll får det dock bli pasta!