Mu, vi älskar Kråkan

Så här ser det ut hemma. Mamma Mu och Kråkan. Varje kväll. Gärna även i bilen när vi har lånat några nya som vi inte har hunnit med. Igår läste jag två, i förrgår fyra. Det är väldigt mysigt att krypa upp i sängen, under täcket och läsa tillsammans innan vi släcker. Swosh säger Kråkan!

Fredagsmys i backspegeln

Veckorna bara rusar. Jag tänker att jag ska skriva en rad här på bloggen, och så har det gått en vecka till. Ikväll blir det räkkryss med en god vän, men även förra fredagen blev det fredagsmys. Efter hämtning åkte vi iväg till en park, fikade, kollade vatten och busade på lekplatsen. Allt avslutat med lite kinamat innan helgen. En alldeles perfekt fredag det med!

Höstmarknad, bus och ponny

Veckorna bara rusar. Jobba, hämta och lämna. Och så lite helger emellanåt. Just nu är jag även mitt uppe i att träna inför min licensiering på Friskis. Om en vecka ska jag förhoppningsvis vara i mål. Då kommer jag, förutom spinningen som jag fortfarande kör, ha familjejympa på helgerna. Så skoj!

Som en liten uppladdning eller genrep körde jag i helgen ett eventpass på en barnfestival. Lite regn, lite stort headset - men ändå väldigt kul och skönt att få testa några låtar. Axel var med - mitt i ringen när han såg mig på plats. På licensieringen får han dock stanna hemma. Då är det fullt fokus som gäller - och ett helt gäng barn.
 
Någon var dock väldigt nöjd med helgen. Ponnyridning på barnfestivalen. Och ponnyridning idag när vi var på höstfest i Haraker. Alltid trevligt, och som sagt så fanns det ponnyridning (eller åka häst som vissa kallar det). Dessutom har vi kommit ett steg längre vår nya häck i trädgården. Snart kommer grävmaskinen..!
 
Och så här trött blir man efter full fart bus...