Shopping i dagarna tre

Måndag igen efter en helt galen helg. I fredags skyndade jag mig hem efter jobbet, fixade det sista och så hade jag tjejkväll med visning av Me&I. Cava, lite småplock och kläder. En klänning till mig, och ett par tröjor blev det som redan är på väg med posten. 
 
Några få timmar sömn senare innan solen gått upp satt en vän och jag i bilen och rullade söderut. Vi pausade i Göteborg för att klämma lite mer på vårens kläder i Mini Rodinis butik. Givetvis blev det en kasse med också, en gardentisha till våren. Den var för fin för att få hänga. Jag spanade även in en jeansjacka  Bra att ha lite koll inför eventuell rea.
 
Framåt lunch rullade vi in i Ullared, parkerade bilen och satte fart med våra vagnar. Det blev treårspaket, kalassaker, lite nya kläder och en massa annat. Vi hade bokat en radstuga till natten och den var riktigt fin. Kan rekommenderas. Söndag fortsatte vi att shoppa fram till tvåtiden då vi rullade hemåt. 
 
Vid åtta på kvällen var jag hemma och kröp ner i sängen med Axel, läste ett par nya böcker, Var är mamma? och Bajsboken, och pratade lite. Berättade att jag saknat honom i helgen. Och till svar fick jag - jag har saknat dig mamma... Sedan somnade vi i en hög - lagom mör efter en intensiv helg. Och måndagen började med genomgång av ett par saker från de gula kassarna. Lycka!

En helg med kalas

Den 19 februari är det kusinkalasdag. Och givetvis var vi på kalas, åt dunderburkstårta, smaskade bullar och busade. Dessutom hann vi med en promenad i vintersolen. Riktigt mysigt och fint att komma ut på isen och dessutom passade jag på att ta lite bilder. Jag älskar verkligen vinteroverallen från Isbjörn. Kan varmt rekommenderas. Lite väl dyra på ordinarie pris, men det kommer ju alltid kampanjer.
 
Nu blir det me&ifest ikväll och imorgon rullar bilen tidigt mot Ullared. En Bamseby och vattenlekbana står på önskelistan till treårsdagen. Jag gissar att det blir lite mer i kassarna innan jag är hemma igen...

En förmiddag på Öppna

Måndag och stängningsdag på förskolan. Vad kan man då hitta på? Jo, vi hängde på öppna förskolan, precis som det ofta blev när jag var föräldraledig. Lite annat bus och mer fart nu, och kul med sångstunden. Dessutom skulle vi sjunga en extra sång - Krakel Spektakel. Det är verkligen lyx att ha en så bra verksamhet bara fem minuter från ytterdörren!