En katt på vift

Vilken helg! Sol, härligt och bus. Och en galet stressig söndag som innefattade städning. sitta i kassan på klädbytardagarna (med konstant kö i två timmar), underbart kaffekalas, minisim - och en bortsprungen katt. Han gick ut vid 06.30. Kom inte hem till frukost. Inte till lunch. Inte ens när jag kom hem efter min fullspäckade dag dök herr svartvit upp.
 
Vi fixade middag. Satt och åt. Spanade. Ingen katt. Jag var säker på att han hade varit i slagsmål och låg tilltuffsad under en buske. Så framåt sju på kvällen kom någon stolt spatserandes genom trädgården, utan en skråma. Det var väl bara väldigt skönt ute i vårvärmen. Och någon blev väldigt glad att hans kompis äntligen var hemma igen!

Lördagsbus, teater och mums

I lördags var vi två och herr svartvit själva hemma. Vi startade redan vid 06 (varför sova när det är lördag), myste framför tvn och åt frukost. Innan lunch hann vi med lite kompisbus, gräva sandlåda och rulla nedför vårleriga kullar. Smutsig men glad - och det finns ju tvättmaskin...
 
Efter lunch tog vi bussen ner till stan. Första stoppet - lördagsgodis! Några bitar räcker bra och vilken lycka att få gå och peka och välja alldeles själv. Målet för eftermiddagen var teater på biblioteket. Nappen Pappen, om att sluta med napp. Dessutom dök två föriskompisar upp så det var tre glada kompisar på rad.
 
Eftermiddagen avslutades med en tårtbit för två innan vi blev upphämtade och rullade hemåt. En mysig och smaskig lördag helt enkelt!