Finaste frisyren med blixt

I veckan blev det besök hos frisören. Riktigt bra blev det, och med en blå blixt på varsin sida. Och så kan man ju alltid toka sig lite i stolen när frisören jobbar. Snyggt!

Enhörning med pepparkakor

På förmiddagen blev det pepparkaksbak. Lyftkranar, byggarbetare, dinosaurier och tåg. Alla möjliga olika former. Och väldigt goda. Perfekt med en enhörning som bagare i köket! 

På nyfiken upptäcksfärd

Helgen spenderades i Stockholm. Killarna gick på Monster Jam och jag trängdes inne på Mall of Scandinavia. Lite fynd blev det dock. Reima hade 20 procent på valfri vara så ett par varma reflexhandskar fick det bli. Dessutom var det kampanj på leksaker i en annan butik. Jag skulle titta på något med Blaze, hittade en katapultbana med bil som såg kul ut och bra pris. Tog den, gick till kassan - och ett par hundralappar dyrare. Men eftersom de hade märkt fel fick jag den för det lägre priset, plus helgens rabatt. 150 kronor istället för 399 blev lite skillnad!
 
Efter en hotellnatt (tips om det kommer snart) hamnade vi på Naturhistoriska Riksmuseet och Cosmonova. Helt underbart kul. Mycket att titta på, trycka och bara upptäcka. Dit kommer vi garanterat tillbaka!