Nu kör vi Knatteskutt

Med träningskläder och nya jympaskor var det äntligen dags. Knatteskutt idrott! Tillsammans med en kompis och ett gäng andra barn kom vi till höstens första pass.
 
På Knatteskutt Idrott testar vi en ny idrott varje tillfälle. Passen består av lekfulla övningar som inspireras från de olika idrotterna. På Knatteskutt får ditt barn en rolig och lekfull kontakt med idrottsvärlden. Vi vill bidra till att skapa nyfikenhet och intresse för idrott och rörelse i ett tidigt skede i livet.
 
Och hur gick det då. Jo, springa är kul. Lyssna inte lika så roligt. Vi körde ett gäng olika lekar som att vara bananer (en variant av kull), bilar som ska stanna vid rött och stoppas av polisen vid blått plus en hel del annat. Även om det blev en hel del spring istället. Förhoppningsvis fungerar öronen lite bättre nästa söndag. Och vem vet, då kanske vi till och med vill testa knatteskuttsdansen...

Söndagsmys och äppelkaka

Helt perfekt att krypa upp i sängen, med ett hav av kuddar, filtar och gosedjur, och kolla lite film och bara mysa när det är söndag. Och att sedan hjälpa till och baka lite äppelkaka - knäcka ägg, hälla i socker och placera ut äpplen - är inte dumt det heller. Nu blir det premiär för Knatteskutt innan scouterna!

Tre gånger stängningsdag

Torsdag och förskolan är stängd. Men varför sova och ta det lugnt för det? Idag har vi hunnit med dubbla tallrikar yoghurt, skumbad, en tur till öppna, lunch och lekparkshäng med kompis, slappa lite, fixa nya pass och äta köttbullar på det stora gula huset. Full fart alltså. Vi lär nog alla sova gott i natt i alla fall..!