Snö och alldeles vitt

Snön ligger kvar! I alla fall några dagar till. Då får man passa på att ta sig över kullen, åka snowracer och grilla korv. Efter en liten senapsolycka och paus blev det annan overall och ut igen. Och reflexvantarna, ja de verkar onekligen fungera både för att synas och för att kasta snöbollar!

En söndag i backen

Oplanerad söndag och snö i backen. Perfekt att ta sig över kullen och åka lite snowracer, fixa korv på den tända grillen och bara busa. Dessutom testade vi på skridskorna, men det kan vara väldigt halkigt på isen. Men nästa gång går det säkert lite bättre! 

En fredagskväll på Leos

Har man årskort på Leos så ska det givetvis utnyttjas. De sålde dem för halva priset under några veckor i december. Helt perfekt, och alldeles lagom för fredagsmys efter en hel vecka. Vi kom dit runt fyra. Testade lite olika rutschkanor. Fikade jordgubbs- och päronslushie. Åkte lite mer. Spelade fotboll. Körde en brottningsmatch. Glada och lite lagom trötta rullade vi hem strax innan stängning, handlade med apelsinkyckling, vårrullar och lite räkchips och landade i soffan. En alldeles perfekt start på helgen!