Full fart onsdag

Onsdagar är dansdagar. 16.00 är det barndans. Hämta på förskolan, snabbt iväg, lite smoothie innan och så danskjol på förstås. Väldigt skoj! Givetvis rockade vi sockor också 21 mars.
 
Därifrån åkte vi direkt vidare för att äta lite mat och klippa håret. Två blixtrar och en bil blev det också, i rosa, rött och blått. Sedan var någon hungrig igen. Okej. En korv kan vi kanske skaka fram. Han fick en femma för att beställa själv. Men en femma räcker visst lika bra till en glass... Väl hemma somnade vi i en hög, trötta efter en full fart onsdag.

En blank trumpet en lördag

I helgen var det öppet hus på Kulturskolan. Vi åkte ner och tittade, testade och kollade runt i lokalerna och bland instrumenten. Det finns suzukigrupper från fyra år, men nu var det mest ett provsmak så får vi se framöver om intresset finns kvar. Cello lockade inte, men sedan gick vi till blockflöjt och därefter trumpet. Testspela. Tillbaka igen. Spela lite mer. Det här kommer att bli spännande för mina öron i framtiden..! 

Snögubbe i Säfsen

I veckan har vi haft slalompremiär. Inte för mig, men för Axel. Men jag kom i alla fall ut några kilometer i längdspåret. Vi hade bokat ett Filuriuspaket i Säfsen med stuga, skidutrustning till barn och olika aktiviteter. Väldigt prisvärt och fantastiskt fin stuga alldeles mot sjön. Dessutom alldeles lagom långt bort med två timmar resa. Vi kom dit på söndagen, checkade in, hämtade ut skidor och tog en lugn kväll.
 
Måndag morgon var det frukost och iväg. 09.15 var det dags för premiär på skidor och Snögubbeskola - nybörjare tre och fyra år gamla. Fantastiskt bra instruktör och dag två åkte de själva i knappliften. Andra dagar blev det mer lek än skidor, men ändå väldigt bra med skidskola. Vidare upp med pappa i stolsliften, åka Vargspåret, Virvelvinden och Långsvängen. Full fart och trötta ben.
 
Utöver skidåkning hann vi med Filuriusdisco, god mat i restaurangen, väldigt många grillkorvar och en hel massa häng i mysiga stugan. Två dagar med moln och två dagar med sol och blå himmel. Det kan helt klart bli en repris nästa vinter!