Snögubbe i Säfsen

I veckan har vi haft slalompremiär. Inte för mig, men för Axel. Men jag kom i alla fall ut några kilometer i längdspåret. Vi hade bokat ett Filuriuspaket i Säfsen med stuga, skidutrustning till barn och olika aktiviteter. Väldigt prisvärt och fantastiskt fin stuga alldeles mot sjön. Dessutom alldeles lagom långt bort med två timmar resa. Vi kom dit på söndagen, checkade in, hämtade ut skidor och tog en lugn kväll.
 
Måndag morgon var det frukost och iväg. 09.15 var det dags för premiär på skidor och Snögubbeskola - nybörjare tre och fyra år gamla. Fantastiskt bra instruktör och dag två åkte de själva i knappliften. Andra dagar blev det mer lek än skidor, men ändå väldigt bra med skidskola. Vidare upp med pappa i stolsliften, åka Vargspåret, Virvelvinden och Långsvängen. Full fart och trötta ben.
 
Utöver skidåkning hann vi med Filuriusdisco, god mat i restaurangen, väldigt många grillkorvar och en hel massa häng i mysiga stugan. Två dagar med moln och två dagar med sol och blå himmel. Det kan helt klart bli en repris nästa vinter!

Kommentera här: