Festival och kalas i sommarsolen

Tanken var sovmorgon inför en lång rolig lördag, men som vanligt vaknade vi runt halv sju, precis som vilken vardag som helst. Nåväl. Youghurt eller mannagrynsgröt var valet för dagen, och det föll snabbt på manna. Första tallriken försvann direkt så bara att koka mer, äta lite mer och mumsa.
 
Strax innan tio var vi först på plats för vårt första stopp på årets barnfestival - kyrkans event med åsneridning och fiskdamm. Vidare mot Vasaparken och ännu fler fiskdammar, tandborstar och sopbilar. Ett tufftufftåg upp till kulturskolan och en femte fiskdamm. Turnén avslutades med Paw Patrol och valpiga kramar. Totalt kaos, men någon var i alla fall väldigt nöjd.
 
Från hundar till bilen, en snabb lunch och mot treårskalas i Spånga. Närmare 30 grader varmt och sol i trädgården. Efter en stund ville någon åka hem. Hem eller bada. Så fram kom plaskpoolen och full fart. Lite grillat senare gav vi oss av hemåt, lagom trötta efter en intensiv dag. Och vissa somnade nog innan vi ens kommit två mil på väg...

Kommentera här: