En resa i december

Jag älskar att ha ett resekonto! För några år sedan startade en kompis och jag ett gemensamt sparkonto där vi sätter undan ett par hundralappar per månad. Vi har alltid rest mycket, men det är skönt att slippa lägga ut för mycket på en gång. Pengarna använder vi till resor, goda middagar och tid tillsammans. Helt perfekt!

Nu har vi precis bokat in en helg på Yasuragi utanför Stockholm lagom till snön kommer. En natt, spa och god middag. Det var ett bra erbjudande, och nu har jag något att se fram emot hela hösten. Vi bokade ett paket med teppanyaki, där varje bord har sin egen kock. Längtar!
 
Vår Teppanyaki restaurang är den enda i sitt slag i Sverige. Här vill vi erbjuda dig en upplevelse för alla sinnen. I den japanska matlagningen är den visuella upplevelsen lika viktig som smaken. I Teppanyaki har varje bord en kock som tillagar maten på en stekhäll vid bordets mitt. Alla råvaror är av bästa kvalité och hanteras med noggrannhet och precision. Vad kan bli en bättre upplevelse än att koppla av med en drink under tillagningen av en meny bestående av små sinnliga upplevelser. Njut i samvaro med kunder, familj eller goda vänner.