Full fart julafton!

Julaftons morgon började med strumpa. I år firade vi med farmor och höll oss hemma i huset. Herr svartvit och herr tvåfoting hade varsin strumpa hängande vid öppna spisen, dessutom med initialer respektive namn. I den röda strumpan fanns Bamsefilmer, leksak och en väldigt rolig ficklampa. Herr svartvit nöjde sig med godis och leksak.
 
Efter grötfrukost blev det en promenad i solen till julkrubba i kyrkan på andra sidan skogen. Riktigt mysigt, även om det var full fart på en viss kille. Hem igen, lunch och vila.
 
Väl vaken igen tittade vi på Kalle vilket var skoj en liten stund i alla fall. Innan maten hämtade vi in paketen som tomten lämnat på trappan utanför ytterdörren. Men paket är inte så skoj. Första paketet innehöll ett lok från Brio och där räckte det. Vi fick fortsätta under dagarna tre, även om det inte var så ofantligt många presenter. Katten nöjde sig dock med en kattong, kartong, att sova på, under tiden vi mumsade julmat.
 
En lugn och skön julafton, lite lagom busig och rolig. Och det gör ju faktiskt ingenting att paketen ligger kvar under granen ett par dagar extra..!