Kanel, brunch och en fantom

Den här helgen har varit allt annat än lugn, men väldigt trevlig. I lördags tog jag tåget till Stockholm vid 09 för brunch och musikal med en god vän. Jag hade någon timme på mig från centralen till Berns, och kom fram med en ny ljus kappa från rea och ett par andra små saker.
 
Vi fick ett trevligt bord alldeles vid spegelväggen, åt sushi och andra smaskigheter och alldeles för mycket desserter. En promenad senare var vi på Djurgården för Phantom of the Opera. Jag var lite nervös då vi köpt nästan de billigaste biljetterna - men vi satt perfekt lite på sidan alldeles vid räcket. Musikalen var som väntat bra och musiken fantastisk. Med lite tur kom vi med en spårvagn direkt in till Norrmalmstorg, tog ett glas vin och sedan blev det tåg hem vid sjutiden. Alldeles lagom.
 
Söndag morgon startade på Friskis med att förbereda familjefys med två andra tjejer. Hem, fixa lunch, vila och så nästa teater. Den här gången Kanel och Kanin och alla känslorna. Väldigt annorlunda mot lördagen, men ändå inte. Musik och en bra historia, om att vara arg och ledsen men att bli kompisar ändå på slutet.
 
Direkt vidare därifrån till minisimmet, hoppa från kanten och träna på att flyta. Köttfärssås till middag och så var den här helgen också förbi!