En vecka i solen

Lördag 2 september var väskorna packade, klockan ställd lite efter 03 på natten och vi var på väg. Två stora och en liten. Tillsammans med världens bästa gudmor och kompis hade vi förbokat rad nummer sex på planet och vips var vi i luften. Fyra timmar senare landade vi - sol och varmt! Vi tog våra väskor, en kort transfer och så var vi framme på hotellet - Avra Imperial.
 
Vi fick varsitt rum alldeles nära reception och restaurang. Först lite besvikna, men det var inte alls dumt att ha nära till allt. Hotellet var helt perfekt för en semestervecka. Fräscht, snyggt, stora och bra pooler, ett stenkast till havet plus så klart Lollo och Bernie. Vi körde holiday inclusive så det var frukost alla dagar plus lunch och middag fem av sju. Helt perfekt för att ändå kunna vara lite flexibla och maten var riktigt bra. Fräscht och gott, med många olika alternativ både från nyttigt till en hel rad desserter.
 
En härlig vecka helt enkelt med massor med sol, bad och bus. Och för en gång skull hade vi tur med vädret. När veckan närmade sig sitt slut började det att blåsa mer, och veckan efter kom regnet. Ibland ska man ha lite tur!

Kommentera här: