Lycka i Leksand

I helgen blev det en favorit i repris när vi hade bokat superdealen på Leksands sommarland. En dryg tusenlapp för två dagars entré och boende i stuga för allihopa. Helt perfekt! Den här gången fick vi dessutom med kompis med familj plus att farmor tittade förbi på söndagen så det blev ännu roligare.
 
På lördagen var vädret kanske inte det bästa och någon timme innan stängning kom regnet. Vi hann ändå med en hel del karuseller, nya radiobilarna, fritt fall, köra bmxcykel och en massa annat. På kvällen åt  vi i restaurangen och gick på Billy Bävers minidisco. 
 
Söndag morgon lyste solen och vi startade med karuseller och vidare till gocart. Efter lunch blev det vattenbus och en tur på wipeout. Det är en hinderbana placerad ute i vattnet där du ska ta dig fram utan att trilla i Siljan. Det blev dock ett planerat plums och snabb simning in till bryggan. Det var minst sagt uppfriskande i vattnet... 
 
Innan parken stängde gick vi förbi låghöjdsbanan, en variant av höghöjdsbana men på lagom hög höjd. Riktigt roligt med utmaningar och klurigheter. På väg mot parkeringen blev det spel på chokladhjulet - och en stjärnvinst! Perfekt avslutning på en härlig helg. Och nästa år blir det nog repris ytterligare en gång!
 

Kommentera här: