På upptäcksfärd i London

Måndag morgon vaknade vi till ännu en varm dag i London. Vi hade bestämt att ta oss till National History Museum och åt frukost på väg mot tunnelbanan vid Paddington. Väl framme hade museet ännu inte öppnat, men alldeles snart bildades en kö som bara blev längre och längre. Skönt att vara i tid, och vi blev bland de första som kom in och gick direkt till avdelningen med dinosaurier. 
 
Det fanns verkligen hur mycket roligt som helst att upptäcka. Vi tittade på dinosaurier, jämförde handen med gamla fotspår och var på labbet där man fick titta med förstoringsglas och känna på allt i lådor och hyllor. På väg ut hittade vi den till slut - Andys klocka från serien på tv där han reser tillbaka i tiden. Hurra!
 
Lunchsugna stannade vi vid Honest Burgers för mat innan vi tog tunnelbanan mot vårt hotell. Vi stannade till vid Princess Dianas Memorial Playground alldeles i närheten, men det blev en kort lekstund på grund av värmen. Då var det skönare att ta en iskall glass i skuggan under träden i Hyde Park.
 
Efter lite vila på rummet gick vi ner till vår pub på hörnet tillsammans med Zorg, pysslade med Pelle Svanslös och bara hade det mysigt. Till middag blev det så klart fish and chips, den här gången på The Swan. En varm, spännande och rolig dag full av äventyr. Och helt klart annorlunda att upptäcka nya saker i London tillsammans med en femåring!

Kommentera här: