Den där utflykten i Turkiet...

Bättre sent än aldrig kommer här en bildkavalkad från vår utflykt i Turkiet. 23 maj var ju inte så länge sedan... Vi bokade en kvällstur in till Alanya och skulle bli upphämtade vid hotellet runt halv fem. In rullar en röd jeep, med endast säkerhetsbågar till tak och inga bälten. Ut på motorvägen, full fart och håll i dig. Efter lite snurr runt i stan, plocka upp ett helt gäng ryssar och ytterligare nio bilar var vi på rull.
 
Första stoppet var linbanan i Alanya upp till borgen på bergets topp. Det var galet hett, lite över 30 grader, och gassande sol. Puh! Vi klev av linbanan, tog trapporna och fortsatte uppåt mot moskén. Fantastisk utsikt och galet varmt.
 
Väl nere igen gick vi några meter till Damlatasgrottan alldeles vid stranden. En inte så stor men ändå sevärd liten grotta - och dessutom svalt!
 
Nu var vi redo för sista stoppet på turen - solnedgång från berget ovanför stan. Chauffören satte fart, ordentlig fart, och vi åkte i karavan upp för vägarna till en utkiksplats. Väldigt galet, men man glömmer det inte i alla fall. Vi var tillbaka till hotellet vid halv nio för middag och show innan vi stupade i säng.

Kommentera här: