Taurus, mello och lite flipper

I lördags blev det frukost och sedan hoppa direkt in i bilen till andra sidan Mälaren. Vi hade biljetter till Mello i Eskilstuna, och dessutom var det välkomstfest med SVT Barn planerat på torget. Med lite tur fick vi parkering precis vid vårt hotell och bara något kvarter från festen.
 
Torget var fullt med folk och kö en dryg timme för att träffa Taurus från Labyrint. Men vad gör det när man kan spela på lotterier, köra lite skridskor och dansa till Sommarskuggan vid scenen under tiden någon annan köar? Väl framme var det lite utmaningar - och så klart fototajm!
 
Lunch och tillbaka till hotellet för lite vila innan kvällen. Vi hade två biljetter till mellon på Stiga Arena, alldeles vid scenen. Innan showen började tävlade vi och vann allt från choklad till chips och en kryssning. Eller ja, den yngre vann en kryssning. Det var ett lotterihjul där du skulle få rätt symbol som du hade på ett kort i handen och vissa hade lite mer tur än andra.
 
Strax innan åtta hittade vi våra platser och hejade fram favoriterna, Anis Don Demina till final och Drängarna åkte ut. Just den här lördagen var det en extra lång sändning så det blev en tupplur i knät till Tomas Ledin och Björn Skifs, men det gick ju det med. Väl tillbaka till hotellet somnade vi gott innan frukost, lite mer flipperspel vid receptionen och en tur till Leos innan hemresa. En bra helg helt enkelt!

Kommentera här: