Morgon med snö


Alla Helgona Helg och en extra ledig dag. Då passade vi på att göra en bilutflykt norrut alla tre. Vi hann före ovädret, men imorse när vi vaknade hade snön kommit ikapp. Och inte lite av den heller. Morgonen spenderades därför i fönstret med stora ögon mot det vita.

Härlig dag i Stockholm


Lördag förmiddag tog vi tåget till Stockholm för att se showen Uggla, Rheborg, Ulvesson på Cirkus. Biljetterna har legat och väntat ett par månader, och det var det verkligen värt. Riktigt rolig show, sketcher och sång blandat med akrobatik och dans, med riktigt många stunder till skratt.

Efteråt tog vi en kvällspromenad längs med Strandvägen för att möta upp Anki för middag på Zink Grill. Jag har varit nyfiken på den restaurangen en tid, men eftersom det alltid är fullbokat så har det inte blivit av att testa förrän nu. Det blev en riktigt lyckad middag sittandes i röda plyschsoffor med köket intill. För min del blev det grillad gösrygg med saffransris och vitvinssås plus en créme brulee till dessert. Mätta, nöjda och glada tog vi tåget hem, och fick dessutom en extra sovtimme i och med vintertiden. Det kan inte bli mycket bättre!