Glad, gladare, gladast!

Hurra! Jag har just bokat två biljetter till Hobbit del 2. Premiär på min födelsedag, så vad passar bättre. Jag har haft koll på biljettsläppet, och eftersom det var idag var jag in redan vid halv sju på morgonen. Men nix. Så morgonpigg fick man inte vara. Ett par timmar senare gick det dock bra, och nu har jag två fina stolar som väntar om ett par veckor!

En kväll i Japan

Efter en heldagskurs om UX passade det fint att möta upp en kompis, äta lite gott och snacka strunt. Vi hade bokat bord på Blue Light Yokohama, en japansk restaurang på Söder. Det bästa med japanskt är att plocka massor av goda smårätter, och våga testa lite nytt.
 
För min del blev det dumplings med räkor och edamer (supergoda), sallad på glasnudlar och krabba (riktigt gott) plus maki med tempurakrabba (mindre bra tyvärr). Testade även en bit lättfriterad kyckling som var riktigt mumsig.
 
Nu är jag tillbaka på tåget hem, skorna av och snart dags att natta kudden!

Present till mig!

Bild: handslaget.nu
I söndags var vi på årets första julmarknad i Staberg strax utanför Falun. Och då sprang jag in i den här. En sjal med hätta, så mysig och riktigt skön. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Nu är en likadan beställd, fast i antracitgrått med detaljer i svart. Och det bästa av allt. Jag får den i födelsedagspresent!