Finaste sandalerna i blått

Igår kom jag hem med ett par sandaler med kaninansikte från Polarn och Pyret. Frågade om han vill prova. Och då blev det bråttom. Båda sandalerna på, försöka känna lite kvickt så att det var bra med utrymme till sommarens tår, av med alla lappar och ner på golvet. Därefter gick han runt, pekade på fötterna och sade BLÅTT med ett stort leende. Jag tror i alla fall att de fick klart godkänt!

Afternoon tea och en påskpuss

På påskdagen drog vi iväg några mil norrut till Färna herrgård och lite afternoon tea. Det var fantastiskt fint vårväder så vi promenerade lite i parken innan alla godsaker. Scones, massor med olika marmelader (och smör förstås), bakverk och frukt stod framdukat och vi smaskade i oss. Att plattan dessutom var med och laddad med Bamsefilmer var ju inte fel. Dessutom blir det lite lugnare för alla andra i matsalen.
 
Som bonus fick jag en riktig påskpuss. Vi skulle ta en selfie och någon tokade sig som vanligt. Precis när jag skulle knäppa vände han sig mot mig och gav världens puss - mitt på munnen. Allt förevigat på bild!

Buss och tut tut i påsk

Nu är jag tillbaka efter påskhelgen. Tanken var ju att lägga upp bilder både i lördags och söndags, men så kommer det saker emellan. Påskafton firades i alla fall med tivoli och karuseller. Det bästa som finns! Nu var biljetterna ganska så dyra så det fick räcka med en buss och ett tåg, plus ett par lotterier med två nallar som vinst. Liseberg har ju varit en hit båda gångerna vi varit dit, men i sommar får vi nog nöja oss med Gröna Lund. Bara det finns karuseller så går det nog bra!