Ett lerigt spöke

Lerig upp över öronen (och inuti mössan) men glad! Nu är vi hemma, lyktan är tänd inför kvällens spöken, lermonstret är i badkaret och snart blir det pannkakor och mys. Och kläderna, ja de är avtorkade och hänger på tork inför morgondagens äventyr. Glad Halloween!

Söndagsbus gånger tre

Efter en lördag med feber och vila blev det en söndag åt helt andra hållet. På morgonen var febern borta. Vi åt frukost. Ingen feber. Biljetter var redan inköpta till Barnens Biodag så vi åkte iväg. Popcorn och Doktor McStuffins och så lunch efter det. Jag var helt säkert på att det inte skulle bli något knatteskutt på eftermiddagen - men med full fart i benen efter en lugn lördag åkte vi dit ändå. Amerikansk fotboll var temat med hinderbana, busiga lekar och spring. På hinderbanan fick alla barn köra tackling in i en tjock madrass, göra touch down med bollen och försöka finta sig förbi ledarna. Riktigt skoj! Vidare därifrån till scouterna, grilla pinnbröd och bara vara ute. Full fart söndag minst sagt - och febern förblev borta!

Äntligen fredag!

Nu ska jag slå av datorn och trampa till föris. Imorse var det äntligen lite klar himmel, fullt med löv och härlig höst till skillnad från senaste dagarnas ösregn. Perfekt för att cykla på varsin cykel istället för att så snabbt som möjligt bara komma fram. Dags för fredagsmys - och tända grillen!