Härlig lördag med många skratt


I lördags var det dags för mig att bjuda på årets julklapp. Redan i somras hade jag fixat biljetter till Fredrik Lindström och Henrik Schyffert på Berns, paket med trerätters och show. Vi tog tåget till Stockholm och efter en kort vätskepaus på Monks landade vi vid vårt bord. Det var trångt, riktigt trångt, och maten var väl sisådär. Men där slutar det negativa. Showen var helt gudomligt rolig, med massor med skämt för alla som är mitt i livet. Gillar du Solsidan kommer du att älska den här showen. Jag ska inte avslöja för mycket, men om de förlänger spelperioden även till hösten köp en biljett. Du kan hoppa matpaketen och ta en biljett i baren, men den här showen bör ingen missa.

Söndag morgon studsade vi upp vid åttatiden för att åka på mc-mässa. Nu var det inget direkt jag letade efter, men det är nästan så att man får en känsla av vår när man fingrar på en ny Ducati, eller klämmer på en ny jacka. Snart så..!

Ingen kan säga att jag fuskar...


Väldigt rosiga kinder. Blöt lika rosa tröja. Glad efter ett 75-minuters pass spinning intensiv. Egentligen är det lite märkligt att man gillar att sitta på en cykel som inte rör sig, och trampa som en galning samtidigt som en tokig göteborgare skriker åt en att köra hårdare, håll tempo, kämpa. Men det är kul. Riktigt kul. Och när man dessutom får lite beröm efteråt av instruktören känns det inte sämre. Jag måste nog boka det här passet nästa vecka också!

Veckorapport nummer 8


Reflektion efter veckan: Det där vinet är farligt för viktkurvan. Och konferenser. Men jag har i alla fall tränat fem pass, inklusive elva kilometer skidåkning på isiga banor i lördags. Nu blir det alkoholfritt som gäller i februari, bortsett från kanske lite champagne när Tjejklassikern är fixad.
Reflektion inför kommande vecka: Det ska bli en härlig helg med show och god mat. Och massor med träning...

Bilden är en påminnelse om höstens synder. En brant backe uppför, men nu är den på väg nedåt igen som tur är. Jag har även justerat totalvikten nedan till start vid årsskiftet. Kändes bättre så!

Veckans resultat:
 -0,3 kilo
Totalt sedan 1 januari: - 1,2 kilo
Kvar till påsk: 6,4 kilo