En trött äventyrare

Det är tröttsamt att vara ute på vift en hel dag. På mindre än en timme har vi hunnit bada, äta, hoppa i pyjamas och somnat. Vilken tur att kudden är mjuk och Raffe Giraff väntar hemma på sin äventyrare!

Ute på äventyr

Strax innan nio i morse hoppade Axel och jag på tåget till Stockholm. Vi chansade och tog Tågkompaniets tur, vilket visade sig vara ett lyckokast med gott om plats för vagn, fräscha vagnar och till och med fullt fungerande toaletter (vilket inte alltid är fallet annars). Tågresan fick fem lok av fem möjliga. Väldigt roligt, och massor med skoj att titta på både i vagnen och utanför fönstret.
 
50 minuter senare klev vi av tåget och mötte en god vän, som även är Axels gudmor, för en promenad till Skansen. Axel vaknade lagom till djuren, och både sälar och björnar möttes av leenden. Det är faktiskt en björn där bakom oss, även om den ser väldigt liten ut på bilden.
 
På väg tillbaka mot city blev det lunch, fina presenter och lite fika innan vi rullade hem igen. En väldigt trevlig lördag med bästa sällskapet helt enkelt!

Det finaste man har...

...det sätter man på väggen i det här fallet. Gallerix hade kampanj på canvastavlor för ett par veckor sedan, och jag passade på att beställa en 60 x 60 centimeter stor tavla som jag hämtade för någon vecka sedan. Det blev helt perfekt på väggen i vardagsrummet. Med dubbla gosnosar dessutom. Det kan inte bli bättre!