Hoppalång med gröna kaniner

Målet med vår lilla utflykt till Göteborg var Halloween på Liseberg. Vi var till parken i somras - och det var någon som verkligen älskade det och att åka alla attraktioner. Helt perfekt för en höstsemester alltså.
 
Vi kom till parken strax efter lunch. Axel sov i vagnen så vi gick runt och tittade på de 10 000 utplacerade pumporna och alla dekorationer. Riktigt mysigt. När han vaknade var vi i kaninlandet mitt bland alla barnkaruseller - och det blev full fart direkt. Kaninresan, Hoppalång, Flygis - det är så skoj med karuseller. Och ju mer de snurrar och rör sig desto roligare. Tyvärr är det ju inte lika kul att vänta i kö, eller när karusellen stannar...
 
Efter några timmar var vi färdiga för den här gången och tog oss ut mot hotellet. Vi åt middag på mysiga restaurang River och Axel fick bakad torsk med potatismos och citronsås. Mums! Det var inte många tuggor kvar där när vi var klara. Väl på hotellet somnade vi i en liten hög, trötta och glada efter dagen.

Lite mer mot 2

I förra veckan blev den här killen exakt 18 månader. Nästan två år. Stora killen! Bloggen blev lite lidande under veckan. Vi körde vår vanliga vecka där vi är själva på kvällarna, adderat med lite feber och ryggvärk för min del. Men, nu är vi tillbaka efter en härlig helg i Göteborg, med presentöppning på söndag morgon. Det blev en bil, vald alldeles själv i mysigaste lilla butiken vi hittade redan i somras på Prinsgatan.
 
Så här är det att vara 18 månader:
Jag har varit på 18-månaderskoll på bvc. 87,5 centimeter lång och 14,2 kilo tung.
Jag älskar att hjälpa till. Att ge katterna mat är en favorit.
Liseberg var lika skoj som sist. Mer om det snart.
Förskolan är också skoj. Jag älskar att kramas och dansa med M!
Inga direkta ord. Bara baaa och buuu (Bamse och Laban). Men det kommer.
Fisk är gott. I helgen åt jag bakad torsk på restaurang. Mums!
Jag har fått ny säng nu. En växasäng. Den ska vara på väg nu i november.
Frukt är gott. Ett äpple. Eller kanske en banan. Och mandariner!
Jag älskar att läsa böcker, både hemma och på förskolan.
Alla fordon är skoj. Båtar, bilar, lyftkranar...
Och bada! Troligen blir det badhuset imorgon.
Vi får se om vinteroverallen passar när det blir kallt. Lovar inget..!

Liten man kräver stor säng

Ja, det blev ju i alla fall ett litet hörn kvar av sängen till mig. Än så länge. Konstigt att den som är minst tar mest plats. Sov gott!