Gula kassar, paket och adventsmys

Det gäller att utnyttja timmarna på helgen. 01.30 natten mot lördag satt jag på en buss söderut mot Ullared och Gekås. Framme runt halv åtta, direkt till leksaksavdelningen, leta runt och välja. Det var fantastiskt skönt att kunna gå runt innan varuhuset var fullt med folk. Dessutom var hyllorna rejält rensade efter lunchtid, och de hann inte riktigt med att fylla på. Nu är i alla fall julklapparna redo för tomten.
 
30 minuter före midnatt hoppade jag ur taxin hemma, in och packa upp, gömma det som inte fick synas, fixa det sista på adventskalendern (ett paket varje söndag fram till jul) och sedan rasa i säng. Då hade jag varit igång ett dygn, och lyckats sova någon timme på resan ner och någon timme på hemvägen. Puh! Men väldigt nöjd med alla fynd - allt ifrån julklappar till vardagssaker och lite kläder.
 
Söndag morgon startade med paketöppning (tema Paw Patrol med Rubble i form av pyjamas och leksaksbil), julkalendern på tv, frukost och mys i soffan. Vi julpyntade med nya gardiner, lite tomtar och adventsljusstakar. Efter lunch blev det några ärenden på stan, ett snabbt besök på Karlsgatan 2 och deras utställningar, tipspromenad på Ica och sedan film (och en tupplur) i soffan innan kvällen. En intensiv - men rolig - förstaadventshelg!

Kommentera här: